RKK 2018k(Foto: Kees Hersbach)

Welkom op de website van het Roosendaals Kamerkoor.

We hoeven niet uit te leggen waarom het hele culturele leven stil lijkt te liggen.

Op de achtergrond wordt echter overal hard gewerkt in afwachting van betere tijden, die hopelijk snel zullen aanbreken.

Het Roosendaals Kamerkoor heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten om onze stemmen in goede conditie te houden en zo snel het weer kan, een mooi programma te kunnen aanbieden aan onze fans!

Elke maandag, onze vaste repetitie-avond, oefenen wij onder leiding van onze enthousiaste dirigent via beeldbellen. Dit is deels het bestaande repertoire, maar ook nieuwe stukken worden niet geschuwd. Natuurlijk gaat dit niet zo lekker als samen zingen op onze vaste locatie, maar er wordt in ieder geval een goede basis gelegd. Hierdoor kunnen wij, zodra het weer mag, snel de puntjes op de i zetten.

Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit onze website en Facebookpagina in de gaten te houden, want zodra wij het groene licht krijgen, zal op de kortst mogelijke termijn een uitvoering worden gegeven! Wij hopen u daarbij weer te ontmoeten en te laten genieten van ons koor!

Mocht je geïnteresseerd zijn om ook lid te worden, dan is er de mogelijkheid om als aspirant-lid deel te nemen aan onze Zoom-repetities.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de voorzitter, Ans van Aken, op telefoonnummer 06-1963 4653 of via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..